Stopite v stik z nami

  Želimo zadovoljiti potrebe naših gostov z zagotovitvijo prijetnega in nepozabnega bivanja v Zeleni vasi Ruševec in Vili Ruševec. Naš cilj je biti prepoznaven in konkurenčen ponudnik ekološkega, trajnostnega turizma, izvajalec izobraževalnih programov na temo ekologije ter ponudnik popolne lokacije podjetjem, ki izvajajo različne izobraževalne delavnice, tečaje ali seminarje.

  Naslov:  Zelena vas Ruševec, Hočko Pohorje 36 n, 2208 Pohorje

  Mobitel: 051 625 102

  E-pošta:  info@rusevec.com
  Spletni naslov: www.rusevec.com

  Kako do nas ?

  Zelena vas Ruševec in Vila Ruševec se nahajajo na nadmorski višini 1100 m na vrhu Hočkega Pohorja. Obdani so s tišino, mirom in svežim zrakom pohorskih gozdov. V bližini so Mariborska koča (500m), hotel Bellevue (2km), Areh (6km) in Hoče (15km).

  Z mariborske vpadnice zavijete za smer Areh – Bolfenk. Peljete se skozi Sp. Hoče in Zg. Hoče in se po 13 km usmerite po prednostni cesti v smeri proti Bellevueju, nato pri smerokazu Apartmajske hiše Ruševec zavijete levo, čez 200 m pa desno in do konca (Zelena vas Ruševec in Vila Ruševec se jona koncu te slepe ulice). Če se med potjo pojavi težava ali če zaidete, lahko pokličete na telefonsko številko 031 303 957 in z veseljem vam bodo pomagali. 

  Prvič: odcep desno – smer Bellevue, tudi smerokaz Apartmajske hiše Ruševec.

  Drugič: odcep levo – smer Mariborska koča (Andrejev dom), tudi smerokaz Apartmajske hiše Ruševec.

  Tretjič: odcep desno – smerokaz Apartmajska hiša Ruševec, na koncu slepe ulice.