Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

»POHODNIKI, POSTANITE POHORNIKI!«

Po belih strminah do Maribora

Mariborsko Pohorje je največje smučarsko središče v Sloveniji. Razdeljeno je na dva centra, Bellevue in Areh. Smučarski center Areh je na nadmorski višini 1300 m in je od Vile Ruševec oddaljen 6 km, medtem ko je Bellevue nižje ležeči center, na 1000 m nad morjem ter na dosegu 2 km od Vile Ruševec. Oba smučarska centra sta med sabo povezana z več kot 41,5 km urejenimi smučarskimi progami vseh težavnostih stopenj na nadmorski višini od 325 m do 1327 metrov. Smučišča povezuje 5 sedežnic, 16 vlečnic in ena krožno-kabinska žičnica, do katere lahko pridete kar z mestnim avtobusom.

V zimskem času vam je na relaciji Bellevue - Areh na voljo smučarski avtobus – »Ski bus«. Največja posebnost smučarskega središča Mariborsko Pohorje je prav bližina mesta Maribor, saj je eno redkih smučišč, kjer se  smučarji lahko po strminah spustijo skoraj do centra mesta (Snežni stadion – Hotel Arena). Smučarski center Mariborsko Pohorje ima v upravljanju tudi smučarska središča na Kopah, Ribniškem Pohorju in Kranjski gori, kjer lahko smučate z enotno smučarko karto, kupljeno na Mariborskem Pohorju. Mariborsko Pohorje vsako leto v januarju gosti smučarke svetovnega kova, ko organizira tekmovanje za svetovni pokal v alpskem smučanju imenovan "Zlata lisica" (veleslalom in slalom).

 -    Ostale zimske aktivnosti - http://maribor-pohorje.si/smucanje-in-zima.aspx

Zimski paket »Ruškove zimske radosti«

 

POPUST NA SMUČARSKE KARTE ZA GOSTE VILE RUŠEVEC – 10 %
 
 

 

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor