Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

»POHODNIKI, POSTANITE POHORNIKI!«

Tek na smučeh

Tek na smučeh je vsekakor eden najlepših načinov, kako dojeti, občutiti in občudovati naravo Mariborskega Pohorja. Tistim, ki ne marate gneče na smučiščih, vrst pred žičnico ali iskanja prostega sedeža na terasah smučarskih postojank,  je ta zimski šport pisan na kožo. Je odlična izbira vadbe, ki je lahko usmerjena tako individualno kot skupinsko. Je čas, ko se soočite s svojim telesom in psiho, čas, posvečen sebi, svojim mislim. Pri teku na smučeh vključujemo celo telo in ga krepimo, istočasno razvijamo tudi koordinacijo ter ravnotežje in hkrati z izmeničnim gibanjem treniramo tako levo kot desno možgansko polovico. Slednje je zelo pomembno za ohranjanje kondicije naših možganov.

V skupini pa tek na smučeh nudi tudi zabavo, igro, druženje in ne nazadnje tudi možnosti za tekmovanje. Na Arehu vas čaka 7 km lepo urejenih in redno vzdrževanih tekaških prog, ki so po večini nezahtevne in potekajo po gozdu. Na razpolago imate 5 krožnih tekaških prog, različnih dolžin - od 1,3 do 6 km. Na vseh progah so označevalne table, ki prikazujejo dolžino, višinski profil proge in pozicijo, kjer se nahajate.

-    Tek na smučeh – http://maribor-pohorje.si/tek-na-smuceh.aspx

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor