Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

»POHODNIKI, POSTANITE POHORNIKI!«

Smučanje - tradicija slovenskih vrhov

“Človek lahko živi molče, brez gibanja pa pravzaprav ne more.” prof. Mainla

Bela pokrajina, pokrita z debelim plaščem na novo zapadlega snega, pripoveduje zimsko zgodbo zasneženih pohorskih gozdov. Prijetno sonce kuka skozi veje smrek in daje naravi izgled pravljičnosti in čarobnosti. Toplino zgodbe pričarajo ekološke brunarice v Zeleni vasi ruševec in apartmaji v Vili Ruševec, kjer se ob pitju domačega čaja in ob kaminu smejete s svojimi najdražjimi. Dan ste preživeli več kot uspešno, presmučali ste kilometre lepo urejenih smučišč Mariborskega Pohorja, z otroki izdelali snežaka, ki se vam, če pogledate skozi okno, še zdaj nagajivo smeji, se do onemoglosti nakepali ter se prijetno utrujeni vrnili v toplo zavetje petelina Ruška. Seveda se po napornem dnevu prileže še sprostitev v Wellnessu Ruševec. Pa obilo užitkov vam želimo!

Smučanje
Tek na smučeh

 

Fotogalerija >>

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor