Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

HEJ, JAZ SEM RUŠKO!

Zgodbe petelina Ruška

Zgodbe petelina Ruška so zasnovane na osnovi  ozaveščanja staršev in otrok o pomenu narave za naš prihajajoči rod. Z njimi želimo otrokom predstaviti čarobno moč narave ter jim približati človeške vrednote, ki danes izginjajo,  a so ključne za lepo prihodnost, kot so prijateljstvo, ljubezen, pomoč, spoštovanje, nesebičnost… Namen je vzpostaviti močnejšo vez med naravo in otroki, s tem pa utrditi neprecenljivo vez med starši in otroci, ki bodo več časa preživeli skupaj z raziskovanjem čarobnosti narave.

 

 

 

»…Med čarobnimi divjimi petelini je namreč bil en poseben petelinček po imenu Ruško. Ta je bil še posebej priden in pogumen. Rad je pomagal ljudem, ko so le-ti potrebovali pomoč. Bila ga je ena sama dobrota…«

Ruško v svojih petih zgodbah pripoveduje o dogodivščinah s prijatelji, veverico Marico, srno Vero, okoliškimi kmeti in otroci, in novo prijateljico Metko. Vsaka zgodba ima na koncu nauk. Bralcu želi predstaviti moč zdravilnih zelišč, prikazati delovanje naravnega sistema zalivanja, predstaviti pomen pomoči prijatelju v stiski…

»…Nekega sončnega dne je med mirnim popoldanskim počitkom petelinčka Ruška zmotilo glasno kričanje. Ko je glavo pomolil iz drevesnega doma, je zagledal sosedovega Janezka, kako neutrudno beži pred ostrimi zobmi krvoločnega volka…«

 

 

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor