Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

HEJ, JAZ SEM RUŠKO!

"Hej, jaz sem Ruško!"

“Otrok je knjiga, iz katere beremo in v katero pišemo.” Peter Rosseger

Za naše najmlajše goste smo pripravili tudi »Ruškov kotiček«, ki pripravlja tematske delavnice na temo pozitivnega odnosa do narave. Na najenostavnejši način, preko Ruškovih zgodbic in njegove hišice, različnih predstavitev, priprave izdelkov, ustvarjanj in kreativnosti pripomoremo k otroški ozaveščenosti pomena zdravega načina življenja, zdravilnih zelišč, pomena gibanja, priprave zdravega obroka…. Na otrocih svet stoji – in če že mi vemo, da moramo iti z roko v roki z naravo, potem je zadnji čas, da to izvejo tudi najmlajši člani naše družbe. Ogledali si bomo zeliščni vrt, se ustavili pri čebelicah, se naučili o pomenu ločevanja odpadkov, ki jih pridelamo, pa o pomenu rastlin za čiščenje vode in o deževnici itd. Prepričani smo, da bodo otroci uživali in doživeli nepozabne trenutke kreativnosti, medtem ko boste lahko vi, starši, brezskrbno popili skodelico kave, se sprostili v wellnessu ali šli na krajši sprehod.

ruškov svet

Otroci in narava
Izberite Pohorje - deželo petelina Ruška

 

Fotogalerija >>

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor