Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

ZELENA VAS

Pravilno obdelane lesene stene čistijo zrak

Izdelovalci lesenih hiš menijo,  da so hiše iz lesa bolj zdrave. Vendar, kaj to natančneje pomeni? Hiše iz lesa so bolj zdrave od zidanih hiš vendar le, če so za to izpolnjujejo tri potrebne pogoje.

1.) Notranje stene prostorov morajo biti iz lesa.
2.) Les v notranjosti je potrebno površinsko obdelati s snovmi, ki omogočajo lesu dihanje.
3.) Relativna vlažnost lesa ne sme presegati 20 %.

Brunarice, ki jih lastniki kasneje znotraj obdajo z montažnimi ploščami, niso nič bolj »zdrave« kot klasične zidane hiše. Ravno tako brunarice, kjer notranje lesene stene obdelamo s hermetičnimi impregnacijskimi premazi, ki »zabetonirajo« pore v lesu in preprečijo dihalno sposobnost lesa. Slabo izolirane brunarice, kjer se les v notranjosti čez čas napije vlage, ravno tako izgubijo to »zdravilno« prednost življenja v takšni hiši. V tem primeru bo vlaga v lesu zapolnila pore lesa in onemogočila sposobnost lesa da »požira« strupe.

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor