Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

ZELENA VAS

Bio naravni ribnik

Kot zaključek Zelene vasi Ruševec smo postavili manjši bio naravni ribnik, ki bo vsem tistim, ki imate radi stik z vodo in njen občutek, kot osnovnega elementa narave, pa tudi tistim, ki obožujete le poležavanje ob poslušanju zvokov narave, ponudil neprecenljive trenutke sprostitve.

bio ribnik

Prednost naravnega bio ribnika je v tem, da je to ekološko neoporečen del narave, ki ga je lahko negovati in se popolnoma vključi v vrtno okolje in tako poskrbi za lepo skupno podobo. Gosto poraslo obrežje ribnika z zanimivimi rastlinami in žuboreča voda v potočku dajejo idilično sliko, hkrati pa je to tudi primerno življenjsko okolje za številne živali, ki jih boste lahko občudovali čisto od blizu. Naravni bio ribnik je zaradi svoje ekološke naravnanosti zagotovo zanimiv, prav tako pa prispeva k ozaveščanju ljudi o možnosti sobivanja z naravo. Del ureditve naravnega bio ribnika sta dve avtohtoni pohorski kamnini, tonalit in skrilavec. Kot zanimivost smo v bližini ribnika postavili štiri kamne, ki predstavljo tipične avtohtone pohorske kamnine - tonalit, čizlakit, marmor in skrilavec.  

Fotogalerija >>

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor