Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

ZELENA VAS

Narava (po)zdravi!

"Da, v vrtu reveža še zdaleč ne rastejo samo zelišča in rože – temveč tudi prijazne misli, zadovoljnost, duševni mir in radost za ure potrtosti." Mary Hwitt

Narava ima moč samozdravljenja, zato nam je ustvarila cvetlice, tiste rumene, pa bele, vijolične in zelene. Z zdravilno močjo so tukaj, da nam pomagajo in nas ozdravijo. Že sam pogled na ognjič, vonj materine dušice, dotik koprive in okus gozdne jagode nam pričarajo nepozabne trenutke. Poležavanje med njimi nam daje občutek miru, spokojnosti in harmonije. Če temu dodamo še moč pozitivne naravnanosti misli, telesa in duha, je to prava pot, da ostanemo zdravi. Kot dokaz, da je temu tako, smo tukaj mi, da vam s pomočjo ogleda in doživljanja »Zeliščnega vrta Ruševec« ter sodelovanjem z našo zeliščarko Majdo pokažemo, kaj, kako, zakaj, kdaj, čemu so zelišča. »Kaj pa zdravilna moč, ki jo prinaša čebelica?«

Zeliščarstvo skozi zgodovino
Zelišča, začimbe in dišavnice
Samozdravljenje z zdravilnimi zelišči
Biodinamika
Zeliščni vrt Ruševec in biodinamika

 

Fotogalerija >>

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor