Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

Wellness - dotik, ki pomirja

OBVESTILO! WELLNESS RUŠEVEC JE OD 1.5.2018 do predvidoma 1.10.2018 ZAPRT.
“Wellness je, ko se vsako jutro prebudiš in imaš dovolj časa, energije in svobode živeti življenje, ki si ga želiš.” Neznani avtor

Prisotnost drugih obiskovalcev, nezaželeni pogledi, neprestano šepetanje… Je to del vaše sprostitve in miru? Bi bili tisti čas, ki ste
ga namenili sebi in partnerju, res sami? Popolnost hedonizma lahko doživite v zasebnem butičnem Wellnessu Ruševec.

Razvajanje s finsko in zeliščno savno, hidromasažnim bazenom ter različnimi tehnikami masaž so namenjeni le vam kot sopotniki pri doseganju zdravega načina življenja. Privoščite si trenutek miru, harmonije in sprostitve. Neokrnjena narava, čist pohorski zrak in trenutki razvajanja v butičnem wellnessu vas bodo s pomočjo tretmajev vinoterapije, medene ali zeliščne terapije sprostili, okrepili ter vam povrnili življenjsko energijo. Užitek je tako zagotovljen.

Želimo vam, da bi se čim večkrat zbudili v prečudovito jutro z obilico časa, energije in svobode, preživeti dan, kot si ga sami želite.

 

Kapaciteta: do 4 osebe
Obratovalni čas:
- 2-urni tretmaji po predhodni rezervaciji od četrtka do nedelje med 14.00 in 21.00 uro
- poldnevni tretmaji po predhodni rezervaciji od četrtka do nedelje med 9.00 in 16.00 uro

 

Fotogalerija >>

Rezervacije

tel.: +386 2 603 63 00

mob.: +386 51 62 51 02

informacije: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Rezervacija

Darilni bon

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor