Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

Vizija, poslanstvo in vrednote

 

VIZIJA

V Sloveniji in širšem evropskem območju želimo postati prepoznaven ponudnik trajnostno naravnanega turizma. Z značilnostmi eko turizma želimo gostu približati moč narave ter mu predstaviti bogato biodiverziteto pohorskega pragozda, še posebej v poletnih mesecih.

POSLANSTVO

Naše poslanstvo je osvestiti in izobraziti gosta o pomenu narave in spoštovanju le-te, o zdravem načinu življenja in predvsem o pozitivnem razmišljanju. S trajnostno politiko razvoja Zelene vasi Ruševec gostu ponujamo široko paleto eko produktov po principu permakulture v širšem pomenu besede. Bogato oblikovani produkti vključujejo širšo ponudbo neprecenljivih doživetjih Pohorja in okolice, tako naravnih znamenitosti, kot kulturne dediščine, lokalne kulinarike in vrste športnih aktivnosti.

VREDNOTE

1. Vodenje trajnostno naravnane politika razvoja turističnega obrata.

2. Razvoj individualno naravnanega turizma.

3. Ekološka naravnanost vodstva turističnega obrata Ruševec, gosta in lokalnih ponudnikov.

4. Izobraževanje in osveščanje obiskovalcev o sodelovanju z naravo na primeru permakulture.

5. Ohranjanje varovanega območja Natura 2000, pohorskega pragozda, kot skupka bogate biodiverzitete.

6. Poudarjanje fizične aktivnosti kot orodja za dosego zdravega in kvalitetnega življenja.

7. Razvoj wellness produktov v pravem pomenu besede.

8. Poudarek na razvoju produktov otroških animacij za najmlajše obiskovalce na temo ohranjanja narave in sožitja z njo.

9. S kreativnostjo, inovativnostjo in novimi znanji do razvoja turističnih produktov z veliko mero dodane vrednosti.

PATENT

Pri Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo, Urad RS za intelektualno lastnino, smo konec meseca marca 2013 prejeli potrjen patent iznajdbe tehnoloških izumov pri izgradnji zeliščnega vrta in čebelnjaka ter Zelene vasi Ruševec s Permakulturnim krogom Ruševec v celoti.

 

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor