Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

GOZDNA VILA VAS VABI

Gozdna vila vas vabi

“Sreča v življenju je sestavljena iz drobcev – majhnih, hitro pozabljenih pozornosti, kot so poljub, nasmeh, prijazen pogled, iskrena pohvala.” Samuel Taylor Coleridge

Vila Ruševec vas vabi, da svoj dragoceni prosti čas preživite v objemu neokrnjene narave varovanega območja Natura 2000, v miru in harmoniji Hočkega Pohorja. Druženje s prijatelji ob kaminu, razvajanje v dvoje, smučarska in ostala športna ponudba, družinske avanture, programi za skupine in poslovna srečanja so lahko nepozabni viri pozitivne energije. Naj vas pestra ponudba usmeri v pozitiven način razmišljanja ter da dodano vrednost vašim redkim prostim trenutkom.

V svoje zavetje vas vabijo stilsko opremljeni apartmaji štirih zvezdic, namenjeni za družine, pare in skupine. Zakaj ne bi izbrali dobre misli, pa materine dušice ali črnega bezga? Dovolite, da vam vsak apartma posebej prišepne svojo zgodbo, zgodbo o cvetlicah, tistih, ki zdravijo, ki pomirjajo, ki imajo v sebi moč narave. »Mogoče še obisk Zeliščnega vrta Ruševec?«

Apartmaji:

Apartmaja travniška arnika in materina dušica
Apartmaji črni bezeg, dobra misel in šetjanževka
Apartma navadna borovnica

 

FOTOGALERIJA >>

Povpraševanje Vila

tel.: +386 2 603 63 00

mob.: +386 51 62 51 02

informacije: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Povpraševanje

Darilni bon

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor