Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

GOZDNA VILA VAS VABI

Prijatelji za vedno

“Prijateljstvo je kot drevo, ki ti da zavetje.” Samuel T. Coleridge

»Za prijatelje si je treba čas vzet, se poveselit in …«, to vemo vsi, pa kljub temu včasih nehote pozabimo nanje. Spomnite se svojih prijateljev in jih povabite na Ruševec, kjer sta skupni prostor Gozdna jagoda in piknik terasa kot nalašč za takšna druženja. Pokažite jim, da vam ni vseeno zanje, da jih spoštujete in se dobro počutite v njihovi družbi. Sprostitev, smeh, pogovor, druženje ob kaminu so prava vsebina za zgodbe, ki jih piše prijateljstvo. »Ste mogoče za čevapčiče – prijateljski piknik na terasi Vile Ruševec v soboto ob desetih?«

Večjim skupinam gostov (do 20 oseb) je na voljo skupni prostor namenjen za druženje, skupno kuhanje, pogovor, predstavitve…, saj je prijeten ambient še kako pomemben za dobro počutje.

Opremljenost:

  • jedilni kot in miza do 20 oseb,
  • kuhinja z opremo, kuhinjske krpe,
  • pomivalni stroj,
  • kamin,
  • SAT TV,
  • družabne igre,
  • WC,
  • izhod na teraso.

Za druženje s prijatelji vam je na voljo tudi piknik prostor s teraso in zunanjim iz kamna grajenim kaminom, prostorom za pripravo hrane in pitno vodo. Gostom je po potrebi na voljo tudi plinski žar.

Najem skupnega prostora s teraso že za 150 €/dan
Fotogalerija >>

Povpraševanje Vila

tel.: +386 2 603 63 00

mob.: +386 51 62 51 02

informacije: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Povpraševanje

Darilni bon

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor