Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

HEJ, JAZ SEM RUŠKO!

Ruško raziskuje Pohorje

Ne pozabite na moč narave. Skupaj z otroki se podajte na dogodivščine pohorskega pragozda. Oglejte si umetnine, kot so visokogorski pašniki, šotna barja, slap Šumik in drugi ter preživite proste trenutke z družino med poslušanjem zvokov narave. Verjemite, otroci vam bodo hvaležni, saj svet se spreminja in poznavanje zakonitosti narave jim bo nekoč še kako prišlo prav. Med tem pa boste nehote z njim krepili neprecenljivo, nevidno vez prijateljstva ter ugotovili, kakšno moč nosijo v sebi. »Pustite jim biti otroci, pri tem pa jih opazujte in občudujte!«

Med pohajanjem po prostranstvih Pohorja se podajte na lov za skritimi zakladi. Geocaching,  je pustolovska igra, ko  z uporabo GPS naprav ali pametnih telefonov iščete ZAKLADE. Med tem se boste zabavali, razmišljali, sprehajali po neokrnjeni naravi ter obiskovali mesta in kraje, kamor vas sicer pot ne bi popeljala. Na območju Pohorja boste "lovci" lahko poiskali preko 200 Geocachev, to so škatle z določeno vsebino. Ko zaklad najdete, se vpišete v njegov dnevnik ter menjate »zaklad« v enaki vrednosti (od 3 do 5 €). Tudi Ruško ima svoje zaklade, ki jih je skril v okolici svojega domovanja, in čaka da jih najdete. Ali veste kje so?

Geocaching

Več o zanimivi igri Geocaching si preberite na spletni strani uradnega slovenskega distributerja Geobunkelj na: www.geobunkelj.si

 

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor