Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

HEJ, JAZ SEM RUŠKO!

Ruško popotnik

Tudi Ruško se rad potepa. Ničkolikokrat je njegova hišica prazna, saj se sam ali s prijatelji potepa po obronkih Pohorja, bližnjih in malo bolj oddaljenih mestih. Tam spoznava različne zgodovinske zanimivosti in kulturne posebnosti ter se utrujen, poln neprecenljivih doživetij, vrača v toplo zavetje pred Vilo Ruševec. Zato vam naj namignemo z nekaj predlogi enodnevnih družinskih izletov:

 
  • S kabelsko žičnico Pohorska vzpenjača v dolino, z mestnim javnim prevozom do centra Maribora na ogled prečudovite prestolnice Štajerske, mestnega parka s tremi ribniki in bližnjim gričem Kalvarijo. Ogled Akvarija in terarija, z vlakom Jurčkom na krajši enourni ogled mesta, pa na bregove reke Drave. Mogoče bo ostalo še kaj časa za obisk Bumbar parka z otroškimi igrali.
  • Obisk Slovenskih Konjic, mesta vina in cvetja, oddaljenega 45 km, v smeri proti Celju oz. Ljubljani. Pri izvozu Tepanje zavijemo iz avtoceste in smo skoraj že tam. Obiščite Mini Zoo Land Polegek, z avstralskim, kavbojskim, mehiškim in domačim dvoriščem, ob pogledu na vinorodne Škalske griče se boste nemudoma preselili v Toscano, Ranč Dravinja pa vas bo pobližje seznanil s konji, ježo in kavboji. Pa še ogled Žičke kartuzije je nekaj nepozabnega.
  • Seveda je eden nepozabnih izletov obisk rimskega mesta Ptuj (Petovia), ki vas bo s Ptujskim gradom, prelepim mestnim jedrom osupnil. Le 40 km oddaljeno mesto v smeri Zagreba bo vam in vašim otrokom ponudilo nepozabne bazenske užitke v Termah Ptuj z notranjimi in zunanjimi bazeni.

 

 

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor