Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

»POHODNIKI, POSTANITE POHORNIKI!«

Pohodniki, postanite "pohorniki"!

“Ta prečudoviti svet, v katerem bivamo, je prej čudovit kot praktičen, prej lep kot uporaben, prej ga moramo občudovati in uživati, kot pa izrabljati.” Henry David Thoreau

Ali vas dihanje svežega pohorskega zraka, poslušanje čarobnih zvokov narave iz gozda, omamen vonj gozdnih plodov borovnic, jagod, smrekovih vršičkov in gob pomirja? Če vas, potem preberite našo zgodbo in postanite »pohornik«. Toplo oblačilo, pohodniški čevlji in palice ter nahrbtnik poln dobrot in dobre volje so vse, kar potrebujete za pozitivno terapijo sprostitve telesa in duha.

Ustavite se na gozdni jasi ob poti in dajte možgane na »off«, prisluhnite sporočilu ptic,  pustite otroku, da teka, skače in se kotali po prostranih planotah Pohorja - smejte se z njim! Ob koncu dneva vas bodo prevevali pozitivni občutki, da ste zmožni narediti vse in še več. Ali ni to tisto, kar si vsi želimo? »Kaj pa sprostitev v Wellnessu Ruševec?«

Pohodništvo in turizem
 
Ruškove pohodniške poti
 
Pohodne in tematske poti po Pohorju

 

Fotogalerija

Rezervacije

tel.: +386 2 603 63 00

mob.: +386 51 62 51 02

informacije: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Rezervacija

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor