Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

DOŽIVETJA

Kultura, umetnost, ples, šport in zabava – popolni užitki

Z obiskom kulturnih dogodkov kot so festivali, prireditve in predstave ponavadi želimo spoznati nekaj novega, videti nekaj drugačnega, se pustiti ujeti in zapeljati neki novi kulturi, športu ali plesu. Videti morda nekaj pozabljenega, morda nekaj kar se še ni zgodilo. Vsekakor pa je namen kulture izražanje čustev, prepričanj in idej ter doseganje medkulturnega dialoga. Tudi Maribor s Pohorjem skozi vse leto prireja vrsto festivalov in dogodkov vrednih ogleda, s katerimi vam poizkuša preko različnih poti prenesti bogata sporočila.

http://test.posevnica.si/rusevec/images/navigacija/novo/nastanek.jpg
Festival LENT
Svetovni pokal v alpskem smučanju - "Zlata lisica"
Comtron bike ride Pohorje
Festival stare vinske trte
 
 
Umetnost, gledališča in muzeji
Zabava
 

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor