Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

KONTAKTIRAJTE NAS

Vsa polja so obvezna

Stopite v stik z nami

Želimo zadovoljiti potrebe naših gostov z zagotovitvijo prijetnega in nepozabnega bivanja v Zeleni vasi Ruševec in Vili Ruševec. Naš cilj je biti prepoznaven in konkurenčen ponudnik ekološkega, trajnostnega turizma, izvajalec izobraževalnih programov na temo ekologije ter ponudnik popolne lokacije podjetjem, ki izvajajo različne izobraževalne delavnice, tečaje ali seminarje.

Naslov:  Vila - Wellness - Zelena vas Ruševec;  Elpro Križnič d.o.o.

Mobitel: 051 625 102

E-pošta:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Spletni naslov: www.rusevec.com

Kako do nas?

Zelena vas Ruševec in Vila Ruševec se nahajajo na nadmorski višini 1100 m na vrhu Hočkega Pohorja. Obdani so s tišino, mirom in svežim zrakom pohorskih gozdov. V bližini so Mariborska koča (500m), hotel Bellevue (2km), Areh (6km) in Hoče (15km).

Z mariborske vpadnice zavijete za smer Areh – Bolfenk. Peljete se skozi Sp. Hoče in Zg. Hoče in se po 13 km usmerite po prednostni cesti v smeri proti Bellevueju, nato pri smerokazu Apartmajske hiše Ruševec zavijete levo, čez 200 m pa desno in do konca (Zelena vas Ruševec in Vila Ruševec se jona koncu te slepe ulice). Če se med potjo pojavi težava ali če zaidete, lahko pokličete na telefonsko številko 031 303 957 in z veseljem vam bodo pomagali.

 

Prvič: odcep desno – smer Bellevue, tudi smerokaz Apartmajske hiše Ruševec.

 

Drugič: odcep levo – smer Mariborska koča (Andrejev dom), tudi smerokaz Apartmajske hiše Ruševec.

 

TretjiČ: odcep desno - smerokaz Apartmajska hiša Ruševec, na koncu slepe ulice.

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor