Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

»POHODNIKI, POSTANITE POHORNIKI!«

Pridi z mano na "bicikl"

“Ste že kdaj poizkusili gledati na svoje življenje samo kot na trenutek?" Zvone Modrej

Kolesarji, prisluhnite zgodbi pohorskih kolesarskih poti, dopustite mislim, da se ob telesnem naporu sprostijo in pozabijo na obveznosti in skrbi. Prekolesarite Pohorsko kolesarsko transverzalo in občutite pozitivno moč Pohorja. Mogočna debla smrek, pohorska travna barja, jezera in radoveden kunec naj postanejo vaši sopotniki pri premagovanju fizičnih in psihičnih ovir.

Prilagodite svoje telesne sposobnosti primerni zahtevni stopnji kolesarske poti in se z družino, prijatelji ali partnerjem podajte novim dogodivščinam naproti. Skodelica čaja, kozarček domačega žganja ali pohorski lonec se bodo po doseženem cilju še kako prilegli. V zavetju Ruševca pa se vam bodo na obrazu izrisovali občutki prijetne utrujenosti in ponosa ob misli na kvalitetno preživet dan! »Kaj boste počeli jutri – ste mogoče za pohod!?«

 

Kolesarjenje in turizem
Ruškove kolesarske poti
 
Pohorska kolesarska transvenzala - PT

 

Fotogalerija >>

Rezervacije

tel.: +386 2 603 63 00

mob.: +386 51 62 51 02

informacije: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Rezervacija

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor