Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

HEJ, JAZ SEM RUŠKO!

Kdo je Ruško

Že ob prihodu v Vilo Ruševec vas bo na steni ob Vili v obliki grafitov pričakal ter vas pozdravil Ruško - smučar, pohodnik, kolesar in uživač. Ruško je naša maskota, ki predstavlja ruševca, zaščiteno avtohtono vrsto divjega petelina, ki domuje na območju Pohorja. Ruško je majhen petelinček, precej zaobljene oblike. Ima dvoje velikih oči, dolg koničast kljun in dva šopa rdečih las na glavi. Telo ima odeto v gosto perje črno-bele barve. Ima dolge in močne peruti v obliki rok s štirimi prsti, kar ga naredi prav posebnega. Kljub majhnosti je Ruško močan, preprost in deloven. Ima prav posebno moč, čarobno moč, ki ga naredi še posebej močnega in pogumnega – čarobnega.

 

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor