Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

DOŽIVETJA

MINI ZOO Land Polegek

Po ogledu samostana zavijte v mesto Slovenske Konjice in si oglejte Mini Zoo Land Polegek, otroški zabaviščni park. Pustolovski vtis na obiskovalce naredi že lesena gusarska ladja Black Jack, ki stoji pred vhodom v center in je namenjena vsem malim gusarjem in gusarkam. Prava pustolovščina pa se prične ob vstopu v mini živalski vrt, ki navdušuje s svojo izvirno zasnovo in opremo ter eno redkih priložnosti, da živali, tudi tiste malo bolj eksotične, spoznate čisto od blizu.

Živalski vrt je tematsko razdeljen na več sklopov. Na začetku se lahko sprehodite skozi Tropski park, kjer vas osveži pravi tropski dež, pozdravijo vas lenobni krokodili in legvani, ogledate pa si lahko ogromnega pitona ali se zabavate z raznobarvnimi tropskimi pticami. Le nekaj korakov naprej, ob vhodu v Avstralsko pokrajino s kengurujem, vas pričaka ena izmed največjih atrakcij tako za otroke kot odrasle - papiga Ara, ki jo lahko povabite na svojo roko ter nahranite z oreščki. Kmečko dvorišče je tisto, ki je najbolj priljubljeno pri najmlajših - koze, ovce, zajčki, morski prašički, poniji - za marsikoga prvi neposredni stik s kmečkimi živalmi, za tiste, ki jih že poznajo pa vedno znova veselje ob hranjenju in božanju le-teh. Pot nadaljujete po pravem Divjem zahodu s salonom, šerifom, zaporom, iskalci zlata ter indijanskim taborom, kjer se otroci lahko pomerijo v lokostrelstvu. Na koncu poti pa se znajdete na mehiški haciendi.

Za več informacij o Mini Zoo Landu Polegek Slovenske Konjice kliknite na povezavo – http://www.vrtnarskicenter.si/mini-zoo-land.html

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor