Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Eko selo


Eko selo
Prirodni bio ribnjak
Cisterna za skupljanje vode
Zeleni krov
Eko bungalovi
Biološka biljna naprava
Toplinska pumpa
Ekološki otok i kompost
Pčelinjak
Biljni vrt
Permakulturni vrt sa visokim gredicama

Permakulturni krog Ruševec

Izgradnjom permakulturnoga kruga želimo goste Vile i Zelenog sela Ruševec upoznati sa zakonima prirode, predstaviti im značaj njenog očuvanja i osvijestiti utjecaj prirode i njenih ljepota na nas same.  Permakulturini krug je planiran i u svrhu izobrazbe za one koji već ...

Preberi več...

video promo-hr

ZELENO SELO RUŠEVEC

Prosinca 2013 svoja je vrata otvorilo bajkovito hotelsko, Ekološko selo Ruševec - jedinstveni primjer ekološkog, zelenog turizma koji podupire održivi razvoj u Sloveniji.

Preberi več...

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor