Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

Osvojite filozofijo wellnessa

Wellnes je harmonično zdravstveno stanje telesa, duševnosti in duha, ki temelji na samoodgovornosti človeka ter njegovem odnosu do narave, ljudi ter okolja. Vse lepo in prav, boste rekli, ampak kako wellness filozofijo vključiti v vsakodnevni življenjski ritem? Pravite, da je nemogoče? Odgovor je: NI NEMOGOČE! Potrebni so le trdna volja, interes in želja.

Telo, um in esenca našega Jaza so podvrženi nenehnim pritiskom iz okolice. Fizični napori, stres, čustveni problemi... vse to neprestano oblega naš obrambni zid, imunski sistem in nam tako zmanjšuje nivo življenjske energije. Telesna utrujenost, nejevolja, želja po neaktivnosti so pokazatelji, da bo treba napolniti baterije. Na voljo imamo kar nekaj načinov. Telo nam bo hvaležno, če ga bomo občasno razvajali. To ne pomeni, da bomo hedonistično iskali nove in nove užitke, ampak da mu bomo privoščili le najboljše. Hrana, polna vitaminov in mineralov, veliko tekočine, sadje, zelenjava, telesna aktivnost in sprostitev. Zato si občasno le privoščimo kakšno masažo, nego telesa, savno - tako se bomo skoraj v trenutku počutili bolje. Naredimo kratek premor s svojimi vsakodnevnimi »treningi« in se pošteno naspimo! Namenimo si ves vikend, ko ne bomo počeli ničesar drugega, kot preprosto počivali.

Možgani nam bodo nepopisno hvaležni, če jim nekaj dni ne bomo ponudili časopisa, če kakšen dan ne bomo strmeli v televizijski ekran, če bo računalnik na mizi ugasnjen in če bo mobilni telefon izklopljen. Brez strahu: svet se namreč zaradi vaše namišljene odsotnosti ne bo ustavil. Še vedno se bo vrtel in ko se boste v ponedeljek spočiti lotili svojih obveznosti, ne boste mogli verjeti, s kakšno lahkoto boste opravili z vsemi izzivi.

 

Rezervacije

tel.: +386 2 603 63 00

mob.: +386 51 62 51 02

informacije: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Rezervacija

Darilni bon

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor