Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

Turizem in wellness

V večini primerov wellness turizem povezujemo z zdraviliškim turizmom, vezanim na zdravstveno pomoč, ki s skupnostjo pojavov in odnosov ter s spremembo kraja bivanja, spodbujajo, stabilizirajo in vzpostavljajo telesno, duševno ter socialno dobro počutje z uporabo zdravstvenih storitev. Preventivni zdraviliški turizem, kateremu spada tudi wellness turizem, je namenjen predvsem zdravim ljudem, ki preventivno želijo ohraniti in okrepiti zdravje s ponudbo, ki zajema vse štiri elemente oz. cilje wellnessa.

Temeljni cilj primarne zdravstvene preventive in z njo wellness turizma je pozitiven vpliv na življenjski slog ter obnašanje zdravega prebivalstva. V nasprotju s tem sta zdraviliški turizem in rehabilitacija namenjena le bolnikom. Zato tudi wellness turizem podrobneje delimo na obširno zdraviliško ponudbo in ožjo podeželjsko ponudbo, tako imenovan PODEŽELJSKI WELLNESS, ki poleg telesne aktivnosti, zdrave prehrane, duševne aktivnosti in osebne sprostitve, ponuja še vrsto dodatnih elementov wellnessa, potrebnih za dobro počutje gostov ter ponudnikov. Ti elementi so ustrezna lega, svetovalec oz. spremljevalec wellnessa, zavezanost k preizkušanju in spremljanju kakovosti, do okolja prijazno vodenje turističnega obrata, široka ponudba storitev, povezovanje z ostalimi lokalnimi ponudniki, programi lepotne nege, vodstvo ter zaposleni morajo verjeti in delovati po načelih wellnessa. In tukaj se pojavimo mi, Wellness Ruševec, s svojo zgodbo o neokrnjeni naravi varovanega območja Nature 2000 na 1100 m nadmorske višine. V miru, tišini  in harmoniji pohorskega pragozda vam predstavimo naš odnos do narave, vas seznanimo z ekoremediacijskih krogom ter vas napolnimo s pozitivno energijo.

S paleto pestrih wellness paketov želimo prispevati k uresničevanju vaših wellness ciljev ter vam omogočiti nepozabno doživetje osebne sprostitve po osnovnih načelih wellnessa.

Rezervacije

tel.: +386 2 603 63 00

mob.: +386 51 62 51 02

informacije: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Rezervacija

Darilni bon

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor