Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

DOŽIVETJA

Doživetja bogatijo

“Življenje doživljamo skozi svoje zaznave, obarvano pa je s tistimi barvami, za katere se sami odločimo.” Greg Anderson

Zaposleni v Zeleni vasi Ruševec se počutimo del Pohorja, se zavedamo pomena okolja in se trudimo ostati odgovoren »gostitelj«. Spoštujemo in ohranjamo naravo, hkrati pa glede na motive, potrebe in želje popotnikov oziroma turistov odražamo lokalno identiteto. Razvijamo elemente avtentičnosti oz. domačnosti, ki kažejo karakter prostora. Zavedamo se, da ljudje ob vse daljšem delavniku in hitrem tempu življenja v potepanjih ter potovanjih ne vidijo zgolj odmor in »beg« od obveznosti, ampak postajajo vedno bolj zahtevni v pozitivnem smislu besede ter osveščeni. Od »bega« želijo nekaj več, iščejo pomen doživetja in možnost, najti ter pokazati svojo »pravo« identiteto. To jim omogoča turizem.

Turistične produkte oblikujemo na osnovi lokalnih elementov avtentičnosti, kot so neokrnjena narava z naravnimi znamenitostmi pohorskega pragozda, kulturne dediščine, pomena domačih jedi in pijače, utripa kraja ter prostora, športne aktivnosti in rekreacije, izletov v bližnjo ter daljno okolico, izobraževanj na temelju bodiverzitete itd.

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor