Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

DOŽIVETJA

Ekološko kmetovanje - temelj preteklosti in izziv prihodnosti

Tudi ekološke kmetije so se močno razvile po Pohorju, še posebej na framskem delu. Ekološka izletniška kmetija Uranjek – pri Baronu,  je šolski primer ekološko naravnane kmetije, kjer izvajajo odprto rejo živali in gojijo govedo za pripravo pohorskega ekološkega mesa pod blagovno znamko Pohorje Beef – okus narave. Tudi Turistična kmetija Štern – pri Kovačniku je več kot vredna obiska, saj tudi predstavlja ekološko kmetovanje.

Več o  Izletniški kmetiji Uranjek – pri Baronu si lahko preberete na www.pribaronu.si

Več o  Turistični kmetiji Štern – pri Kovačniku si lahko preberete na  www.kovacnik.com

Ekološko meso Pohorje Beef - okus narave!

Neokrnjena narava Pohorja in Kozjaka poleg svojih naravnih lepot nudi idealne pogoje za ekološko vzrejo in zdrav način življenja. Sočni pašniki, svež zrak in sodelovanje z naravo zagotavljajo posebnost tega območja - Pohorje Beef.
Pohorje Beef je mlado goveje meso živali, starih od 8 do 10 mesecev, vzrejenih na naravi prijazen, ekološki način na prostranih travnatih površinah Pohorja in Kozjaka. Živali se v vseh letnih časih gibljejo skupaj z materami po neokrnjeni naravi, sesajo njihovo mleko in se pasejo na travnikih, gnojenih samo z domačimi naravnimi gnojili. Prehranjujejo se le s kakovostno krmo, pridelano na kmetijah na ekološki način, brez uporabe pesticidov.
Vzreja poteka brez umetnih dodatkov, kot so antibiotiki, stimulatorji rasti, hormonski in sintetični dodatki ter gensko spremenjeni organizmi. Pridelava krme in reja na kmetijah sta pod stalnim strogim nadzorom neodvisnih pooblaščenih organizacij, kar zagotavlja kakovost in varnost mesa.
Naravi prijazen, ekološki način vzreje živali zagotavlja, da je meso varno, zdravo, visoke kakovosti, polnega okusa in bogato s hranilnimi snovmi.
Okusite Pohorje Beef – okus narave!

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor