Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

DOŽIVETJA

Zdrav obrok za zdrave dni

Vas mika tradicionalna pohorska kuhinja? Bi radi svoje borbončice razvajali z nečim domačim, nečim toplim, nečim slastnim….to in še več vam ponujajo pohorske pohodniške postojanke, hrami pohorske avtohtone kulinarike. Njihovi prebivalci nosijo v sebi dolgo zgodovino tipične tradicionalne kmečke kuhinje – raznolike, bogate in predvsem domače. Pohorski lovec, pohorska omleta in ajdovi žganci z gobovo juho, so le nekateri izmed njih, za kaj več pa ste vljudno vabljeni na topel obrok na Mariborsko kočo, Ruško kočo, Kočo na Šumiku, Kočo na Pesku….  Poleg pohodniških koč so vam na voljo še restavracije, ki prav tako sledijo domači hrani pohorskega človeka, od katerih še posebej priporočamo Gostišče Veronika (5 km od Vile Ruševec ob cesti), kjer pripravljajo božanske divjačinske specialitete. Hotell Bellevue vam na svojem jedilniku ponuja pestro izbiro pohorskih menijev.

Pomen zdravega načina prehranjevanja
Prehrambena piramida in aditivi v hrani
Otroci in prehrana
Ekološko kmetovanje na Pohorju in okolici
Pohorska kuhunja in postojanke
Podpohorska vinsko turistična cesta VTC 17

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor