Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

100% z družino

“Najsrečnejši je tisti, bodisi kralj ali kmet, ki najde svoj mir v svojem domu..” Johann Wolfgang von Goethe
 

 

Zbežite s svojo družino iz mestnega vrveža in hrupa tja gor. Kam? Na Pohorje, na 1100 m nadmorske višine, na sveži pohorski zrak, na domač obrok in sprehod v naravo. Ponudite svojim otrokom avanturo, da sprostijo energijo in občutijo moč ter svobodo naravnega okolja med mogočnimi pohorskimi smrekami. Dajte jim možnost, da se spontano predajajo užitkom na zunanjih igralih, pri tematskih animacijah in množici okoliških športnih aktivnosti, tako zimskih (smučanje, sankanje, izdelovanje snežakov, večerni pohod z lanternami oz. baklami…) kot letnih (pohajanje, kolesarjenje, gobarjenje, adrenalinski park, jahanje, letno sankanje, kopanje…). Berite jim pravljice, jim opisujte barve narave in v njih spodbudite željo po lastnem raziskovanju. »Bi si mogoče radi ogledali tradicionalni slovenski Čebelnjak Ruševec?«

 

Fotogalerija >>

POVPRAŠEVANJE

tel.: +386 2 603 63 00

mob.: +386 51 62 51 02

informacije: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Povpraševanje

 

DARILNI BON

 

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor