Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

Obvestilo

Obvestilo

Ekipa Ruševec se sproti prilagaja novonastalim razmeram in uvaja še odločnejše ukrepe za preprečevanje širjenja okužb z novim koronavirusom

Skrbno in odgovorno spremljamo situacijo v zvezi s pandemijo koronavirusa.

Sproti se prilagajamo smernicami Nacionalnega inštituta za javno zdravje, Ministrstva za zdravje in drugih pristojnih inštitucij. Tako smo v naših centrih uvedli vse priporočene preventivne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe z novim koronavirusom tako za goste kot tudi za zaposlene.

Čeprav so naši gostje in zaposleni zdravi in se dobro počutijo, smo se, vsled zaostrovanja ukrepov na državni ravni odločili, da od vključno nedelje, 15. 03. 2020, zapiramo svoja vrata do nadaljnjega.

V skladu s ukrepi države, ki predvidevajo postopno ustavitev javnega življenja tudi na področju športa in rekreacije na prostem, se s 15. 3. 2020, zaključuje sezona, Ruševec bo tako od ponedeljka, 16. 3. 2020, do nadaljnjega zaprt za vse obiskovalce.

S temi dejanji si po svoji najboljši moči prizadevamo obvarovati zdravje naših gostov in obiskovalcev na eni in naših sodelavcev na drugi strani.

Iskreno nam je žal, da so nas novonastale razmere primorale k tako odločnemu ukrepanju. Verjamemo, da bomo s strpnostjo in pozitivnim odnosom, pomagali preprečevati širjenje bolezni Covid-19 ter da bomo lahko v najkrajšem možnem času v naših centrih ponovno izrekali dobrodošlico.

Vsem gostom in obiskovalcem se zahvaljujemo za razumevanje. Z dobro informiranostjo in striktnim upoštevanjem varnostnih priporočil in navodil strokovne javnosti, bomo obvarovali svoje zdravje in zdravje vseh ljudi, s katerimi prihajamo v stik v poslovnem in zasebnem življenju.

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor