Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

Narava – naša učiteljica

“Malce zdravega razuma, malce strpnosti, malo humorja – kako prijetno bi se potem dalo živeti na tem našem planetu.” Somerset Maugham

Neokrnjena narava, mir in harmonija so v sodobnem času pravi blagoslov. Ponujamo vam popolno lokacijo za izvedbo vaših storitev. Glede na zastavljeno tematiko smo izobraževanjem dodali globlji vsebinski pečat:

  • Narava je neprekosljiva učiteljica (tečaji za osebno in duhovno rast).
  • Delo v družbi dreves (ustvarjalne delavnice).
  • Z raznoliko ponudbo aktivnosti do rešitve (delavnicami inovativnosti in kreativnosti).
  • Otroci in narava so naša prihodnost-naj se spoznajo (otroške delavnice).
  • V miru poiskati moč za uspeh (tečaji za uspeh in motivacijo).
  • Toplota in domačnost povezujeta (teambuilding programi).

Pri oblikovanju svojih programov bodite drzni, kreativni in zahtevni – ponudite nekaj VEČ. V spoštovanju do narave prenesite delo ven, v naravo, med pohorske smreke neokrnjene narave zavarovanega območja Natura 2000. Zakaj ne bi v svoje programe in delavnice vključili še ogled našega Permakulturnega kroga Ruševec ter »radovednežem« pokazali tisto več, nekaj kar nas povezuje z naravo, nekaj kar da pomen življenju na tem planetu – predstavite jim 10 postaj oblikovanja naravnih ekosistemov na območju Pohorja. 

Cenik >>

 

Fotogalerija >>

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor