Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

Hišna knjižnica

"Pravljice, ki so mi jih pripovedovali v otroštvu, imajo globlji pomen, kakor resnice, katerih me je naučilo življenje." (F. Schiller)

Ker so počitnice ali krajši oddih kot nalašč primerni za druženje s knjigo, smo v Vili Ruševec za vas pripravili »hišno knjižnico« z naslovom »Ruško bere«, ki vam brezplačno ponuja izposojo knjig različnih tematik. Te bodo vas in vaše otroke popeljale na prečudovita in nepozabna potovanja v svet domišljije ter novih znanj.

Za najmlajše imamo ožji izbor pravljic in povesti, medtem ko je odraslim na voljo nekaj leposlovja. Večji del knjižne police zajemajo knjige ter priročniki na temo ekologije in trajnostno naravnanega delovanja. Zato, dragi starši, poskrbite z lastnim vzorcem in časom, preživetim z otoki ob knjigah, da branje postane ena izmed vrednot vaše družine. Ustavite so pri naši knjižni polici, prebrskajte med ponujenim ter odkrijte kaj novega.

Branje družinska vrednota
Pomen branja in knjig

 

Fotogalerija

POVPRAŠEVANJE

tel.: +386 2 603 63 00

mob.: +386 51 62 51 02

informacije: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Povpraševanje

 

DARILNI BON

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor