Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

»POHODNIKI, POSTANITE POHORNIKI!«

Sprostite se ob igranju Golfa

“Golf - ko ga enkrat vzljubiš, nikoli ne prenehaš” Neznani avtor

Lokacija Vile in zelene Vasi Ruševec je zelo zanimiva za igralce golfa. Na relativno kratki oddaljenosti  so tri golf igrišča, tako da lahko naši gostje v treh dneh igrajo na treh različnih golf igriščih, popoldan oziroma zvečer pa se lahko umaknejo v zavetje pohorskih gozdov v oazo miru, svežega zraka in prijetnih temperatur. Za igralce golfa smo pripravili poseben paket, ki vsebuje najem apartmaja in zajtrk, 10% popust na dnevne karte na treh izbranih igriščih in buteljko lokalnega vina na vsakem izmed igrišč.

Golf Pohorje

Golf igrišče Zlati grič

http://www.golfzlatigric.si/

V idiličnem okolju škalskih vinogradov leži igrišče za golf. Zaradi naravnih danosti je izredno razgibano in v celoti obkroženo z vinogradi. Igralna polja so popestrena s potokom, ki teče po sredini celotnega igrišča, vodnimi ovirami, gozdom in grmovjem.

Golf igrišče Ptuj

http://www.golf-ptuj.si/

Ptujsko igrišče je omogočilo razcvet golfske igre na štajerskem področju. Razprostira se na območju pod ptujskim gradom in tako daje vtis prelepo urejenega grajskega vrta.

Golf igrišče Livada Moravske toplice

http://www.sava-hotels-resorts.com/sl/moravske-toplice/golf-igrisce-livada/

V idilični prekmurski pokrajini leži igrišče za golf Livada, ki, kakor naravni zeleni park, obkroža zdravilišče. Zagotavlja obilo zadovoljstva tako izkušenim igralcem kot začetnikom, na voljo pa sta tudi vadbeni poligon za vadbo kratkih in dolgih udarcev ter vadbena zelenica. Posebnost golf igrišča Livada je igralno polje številka 9, ki je najdaljše v Sloveniji.

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor