Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

»POHODNIKI, POSTANITE POHORNIKI!«

Z gibanjem do zdravja

“Nič ne uničuje človeka bolj kot fizična neaktivnost.” Aristotel

Kolesarji, pohodniki, tekači, smučarji, plezalci, plavalci, gobarji…izrazite svojo potrebo po gibanju v naravi po prostranstvih pohorskega pragozda. Med aktivnostmi vdihavajte svež pohorski zrak in opazujte čudeže neokrnjene narave rezervata Šumik. Ne bojte se srečanja s srno, planinskim zajcem, lisico ali ruševcem, ne pozabite se ustaviti, poduhati cvetlice, se zazreti v višave pohorskih smrek in začutiti pozitivno moč narave. Naj vas pot vodi po visokogorskih pašnikih in pisanih planjah z značilno vegetacijo, mimo šotnih barij s hidrološkimi posebnostmi ter gozdnih posekah, spremenjenih v smučišča.

Ker se vsi zavedamo pomena gibanja za dosego zdravega in kvalitetnega življenja, nam dovolite, da vam na svoj način približamo lepote Pohorja in vas prepričamo o pomenu narave s Permakulturnim krogom Ruševec.

Zato pridite sem gor in izberite Pohorje, skrivnostno pogorje divjega petelina!
Kolesarjenje
Pohodništvo
Golf

 

Fotogalerija >>

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor