Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

Ruševec - Zgodba s Pohorja

Slack Line Park

Preizkusite se v Slack Line Parku in preverite svoje zmožnosti ravnotežja. Ko enkrat stopite na Slackline, ni več poti nazaj! Na videz preprosta vrv obljublja vam in vašim prijateljem obilo zabave. Slackline je najlonska vrv ali gurtna, ki se napne med dvema fiksnima točkama in ponuja izziv vsem, ki menijo, da so dobri v lovljenju ravnotežja.

 

Za več informacij o Slack Line Parku kliknite na povezavo - http://www.pohorje.org/mariborsko-pohorje-poleti/slack-line-park


Zelena vas
Naravni plavalni ribnik
Zbiralnik vode
Zelena streha
EKO bungalovi
Rastlinska čistilna naprava
Toplotna črpalka
Ekološki otok in kompostnik
Čebelnjak
Zeliščni vrt
Visoke grede

Permakulturni krog Ruševec

Z izgradnjo permakulturnega kroga želimo goste Vile  in Zelene vasi Ruševec seznaniti z zakonitostmi narave, jim predstaviti pomen ohranjanja le-te in jih ozavestiti o vplivu narave in njenih lepot na njih same. Permakulturini krog je namenjen tudi za izobraževalne ...

Preberi več...

ZELENA VAS - BUTIČNA VAS

Z oktobrom 2013 je svoja vrata odprla butična, pravljična Zelena vas Ruševec, edinstven primer ekološkega, trajnostnega ali zelenega turizma v Sloveniji. Pet ekoloških brunaric in Permakulturni krog Ruševec z desetimi postajami vam želijo pričarati naravno, zeleno zgodbo s Pohorja.

Preberi več...

DRUŽINAM PRIJAZNI

Zbežite s svojo družino iz mestnega vrveža in hrupa tja gor. Kam? Na Pohorje, na 1100 m nadmorske višine,

Preberi več...

"HIŠNA KNJIŽNICA"

Ker so počitnice ali krajši oddih kot nalašč primerni za druženje s knjigo, smo v Vili Ruševec za vas pripravili "hišno knjižnico" z naslovom "Ruško bere".

Preberi več...

GEOCACHING

Med pohajanjem po prostranstvih Pohorja se podajte na lov za skritimi zakladi.

Preberi več...

"PRODAJNA POLICA"

Za vas smo pripravili hišno prodajno polico, ki zajema naravne, domače izdelke lokalnih prebivalcev.

Preberi več...

POPOLNA LOKACIJA ZA IZOBRAŽEVANJA

Neokrnjena narava, mir in harmonija so v sodobnem času pravi blagoslov.

Preberi več...

ZELENI TURIZEM

Zeleni turizem so okolju prijazna trajnostna potovanja v destinacije, kjer so flora, favna in kulturna dediščina primarne atrakcije in kjer so vplivi podnebja minimizirani.

Preberi več...

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor