Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

Wellness paket vinoterapija - »In vino veritas«

Pregrejte svoje telo in prečistite dihalne poti v finski savni z vinsko aromaterapijo. S pomočjo izvlečkov šampanjca, grozdja in grozdnih pečk očistite, nahranite in sprostite kožo z vinskim pillingom telesa in namakanjem v vinski kopeli. Dve-urni tretma pa zaključite z nanosom vinskega lotiona na pregreto telo. Vsi izdelki so s prodajne police Kozmetike Afrodita.

 
 • Dve uri individualnega razvajanja v butičnem Wellnessu Ruševec za dve osebi.
 • Zasebna uporaba finske savne in hidromasažnega bazena.
 • Vinska kopel.
 • Vinski peeling.
 • Vinski lotion za telo.
 • Darilo - peneče vino (375 ml).
 • Naravna pohorska voda Rogla (1,5 l).
 • 2 x rjuha in brisača.
 • Darilni bon z 10% popustom za koriščenje wellness paketov Wellnessa Ruševec.
Cena: 
45,00 €/par
 

Poldnevni tretma poleg zgoraj naštetega vključuje:

 • izposoja pohodniških palic za sprehod po pešpoteh pohorskega pragozda (po želji gostov),
 • 60-minutna sprostilna oljna masaža za 2 osebi,
 • lahek in uravnotežen obrok v planinski koči za 2 osebi.
Cena: 
125,00 €/par
 

Hoja po pešpoteh Pohorja
Človek za svoje psihično in fizično dobro počutje nujno potrebuje stik z naravo. Zrak, zasičen s kisikom, ki ga ustvarjajo gozdovi, deluje pozitivno na človekov organizem in s tem se njegovo počutje stabilizira. Oddaljenost od mesta in mestnega vrveža omogoča mir, ki ga ljudje v vsakodnevnem hitenju in stresu še kako potrebujemo. Prvi korak v wellnessu je, da začnemo s programom redne telesne vadbe in ostalih fizičnih aktivnosti (hoje, tek, kolesarjenje…). V mirnih kotičkih narave pohorskega pragozda se podajte na krajši sprehod po pešpoteh in okusite čarobnost mogočnih pohorskih smrek.
Klasična oljna masaža telesa
Klasična oljna masaža telesa, katere blagodejni učinki so izboljšanje krvnega in limfnega obtoka, boljša in hitrejša regeneracija tkiv, poživitev centralnega in perifernega živčevja, hitrejše odplavljanje metabolih produktov, sprostitev in raztegnitev skrajšanih kit in mišic ter relaksacija, koža pa postane bolj elastična in vitalna. Masaža je kot nalašč primerna za zaključek dvournega tretmaja v Wellnessu Ruševec.
Lahek, uravnotežen obrok
Zdrav življenjski slog in pravilen način prehrane sta osnova za zdravje. Organizem ima potrebo po kemični energiji in po življenjsko potrebnih hranilnih snoveh. Ker je tudi hrana pri wellnessu enakovredna ostalim elementom, je wellness obrok lahek, svež in naraven, pripravljen v kombinaciji hrane, ki ne ustvarja občutek težine in utrujenosti. Dobrodošli in dober tek!

Več o vinoterapiji si lahko preberete tukaj … Vinoterapija

 

Kapaciteta: do 4 osebe
Obratovalni čas:
- 2-urni tretmaji po predhodni rezervaciji od četrtka do nedelje med 16.00 in 21.00 uro
- poldnevni tretmaji po predhodni rezervaciji od četrtka do nedelje med 9.00 in 16.00 uro

 

Rezervacije

tel.: +386 2 603 63 00

mob.: +386 51 62 51 02

informacije: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Rezervacija

Darilni bon

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor