Spletna stran www.rusevec.com uporablja piškotke. Z obiskom ter brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem..
Ruševec - Zgodba s Pohorja

Vila

Wellness

Zelena vas

Nedelova

Wellness paketi

OBVESTILO!

NA BUTIČNA RAZVAJANJA V DVOJE VAS OD 25.9.2015 PONOVNO VABI WELLNESS RUŠEVEC! 

Tako um kakor telo sta nenehno izpostavljena množičnim vplivom iz okolja, zato potrebujeta sprostitev. Ko opazite, da je telo utrujeno, da so možgani nemirni in da ves čas razmišljate, zdaj o službi, potem o popoldanskih obveznostih, pa spet o otrocih, hrani, svojem videzu, ko se zdrznete, če zazvoni vaš mobilni telefon in ko se vam zdi, da ne morete preživeti dneva brez računalnika in stika s svetom ... takrat vam »sveti rdeča lučka«. In če si ne boste vzeli časa za sprostitev, boste enostavno pregoreli, kar pa pomeni, da boste še korak dlje od svojih ciljev za dosego kvalitetnega življenja, posledično pa se bo pojavilo bolezensko stanje. Tedaj je čas za regeneracijo telesa in duha – privoščite si zasebno razvajanje v Wellnessu Ruševec.

 "In vino veritas"

 

"Apiterapija s tekočim zlatom"

 

"V družbi zelišč"

 

Rezervacije

tel.: +386 2 603 63 00

mob.: +386 51 62 51 02

informacije: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Rezervacija

Darilni bon

NAROČI SE NA E-NOVICE

KONTAKT

Hočko Pohorje 36 n
2208 Pohorje, SLOVENIJA
T: 02 603 63 00
M: 051 625 102
F: 03 757 13 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maja

hvala vam iz srca, nam je bilo pri vas v vaši čudoviti zeleni vasi prečudovito! skratka še enkrat vam hvala, delajte še naprej s srcem, to se čuti povsod.

Nejc

Butični wellness Ruševec je pravo doživetje. Tretmaji so vrhunsko zasnovani in izvedeni ter vključujejo vsa področja wellnessa. Priporočava vsem, ki si želite sprostitve.

Irena

Pohorje in okolica Vile Ruševec je odlična mirna lokacija za pohodništvo in kolesarje, z veliko označenimi potmi vseh težavnosti. Brezplačne malice na postojankah so super ideja.

Maja

Vila Ruševec leži na zelo mirni, hriboviti lokaciji Pohorja. Priporočamo jo vsem, ki iščejo stik s čudovito naravo. Osebje je zelo prijazno, apartmaji so odlično opremljeni.

Simon

Okolica Vile Ruševec je čudovita, Vila pa zelo čista in lepa. Z dodatno ponudbo smo zelo zadovoljni Smučišče je oddaljeno le 2 km, po koncu smučanja pa umik v mirno zavetje Ruševca.

Andreja

Hvala za prečudovit družinski oddih v vašem apartmaju. Vilo Ruševec priporočam vsem. Moji otroci so zelo uživali. Ruško je zakon.

Pomakni se navzgor